M&W Advocatenkantoor

M&W Advocatenkantoor werd opgericht in 2007 en bestaat uit een team van 4 enthousiaste, ambitieuze vrouwen die met volle overgave uw belangen willen verdedigen. Begonnen in Kampenhouten sinds 30 maart 2015 opererend vanuit Keerbergen, zijn we een kantoor met de nodige ervaring en kennis om samen met u te kijken hoe we u het beste bijstaan.

U kan bij ons terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren en proberen zo veel mogelijk op maat van de cliënt te werken.

Niet alleen wanneer er reeds problemen zijn ontstaan, maar ook en vooral preventief kunnen wij u bijstaan. Tevens kan u bij ons terecht voor bemiddeling in familiezaken.

Wanneer u een zaak met internationaal karakter hebt, kunnen we u eveneens verder helpen. We beschikken immers over een wereldwijd netwerk van buitenlandse advocaten die uw zaak ter harte kunnen nemen. Samen met de buitenlandse raadsman volgen we uw zaak van dichtbij op.

U kan steeds terecht in ons hoofdkantoor in Keerbergen of op afspraak in ons bijkantoor te Rijmenam. Onze kantoren zijn makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Leuven en/of Mechelen.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Luisteren, meedenken en oplossen is ons moto!

M&W Advocatenkantoor

U kan bij M&W Advocatenkantoor terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren.
Onze specialisaties: vennootschapsrecht, handels- en ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht, insolventie-, bank- en financieel recht, personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, incasso en bemiddeling

 

Contact

Hoofdkantoor M&W Advocatenkantoor:
  info (@) mw-advocatenkantoor.be
  015 54 00 00
  015 54 00 01
  Sint-Michielsstraat 19 bus 1, 3140 Keerbergen