M&W advocatenkantoor

Melissa Vande Reyde

Melissa Vande Reyde

°1979
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Melissa behaalde haar licenciaatsdiploma rechten (Master) in 2002 aan de Katholieke Universiteit te Leuven, na eveneens een jaar aan de Melbourne University (2000 - 2001) te hebben gestudeerd.

Ze begon haar carrière aan de balie van Antwerpen in de corporate afdeling van Allen & Overy. Vanaf 2004 bouwde ze haar eigen praktijk uit. Ze voerde eveneens enkele projecten uit als legal interim manager bij nationale en internationale bedrijven en was een tijdje in-house counsel bij Huntsman. In 2007 richtte zij M&W Advocatenkantoor Bvba op.

Zij is lid van de balies van Brussel, Antwerpen en Leuven.

Melissa zelf is vooral actief in het vennootschapsrecht, handels- en ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en Insolventie-, bank- en financieel recht.

M&W Advocatenkantoor

U kan bij M&W Advocatenkantoor terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren.
Onze specialisaties: vennootschapsrecht, handels- en ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht, insolventie-, bank- en financieel recht, personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, incasso en bemiddeling

 

Contact

Hoofdkantoor M&W Advocatenkantoor:
  info (@) mw-advocatenkantoor.be
  015 54 00 00
  015 54 00 01
  Sint-Michielsstraat 19 bus 1, 3140 Keerbergen